Kluscontact.nl: h├ęt platform voor verwarming-, sanitair- en installatiespecialisten

Kluscontact.nl is een onafhankelijk platform dat klus en specialist bij elkaar brengt. Op Kluscontact.nl kunnen alleen klussen geplaatst worden die betrekking hebben op verwarming, sanitair of installatie. Bij ons geen allesomvattende rubrieken, maar duidelijke afgebakende kluscategorie├źn zodat je precies weet welke klussen je in de gaten moet houden.

Ben jij verwarming-, sanitair- of installatiespecialist?

 

Kluscontact.nl is een initiatief van Warmteservice. Door middel van dit initiatief willen we de loyale zakelijke klanten van Warmteservice een mooi gratis platform bieden met veel werkpotentie.

 

Wil jij in aanmerking komen als specialist voor Kluscontact.nl? Log in op mijnwarmteservice.nl. Daar lees je precies aan welke voorwaarden je moet voldoen als specialist op Kluscontact.nl. (Nog geen login? Meld je dan aan als zakelijke klant bij Warmteservice.)

 

Let op:

Kluscontact.nl heeft momenteel voldoende installateurs om de geplaatste klussen uit te voeren. Plaats jezelf op de wachtlijst via mijnwarmteservice.nl. Zodra er meer werk in jouw regio is, nemen wij contact met je op.