Installateur in de spotlight

We willen graag onze Kluscontact.nl installateurs aan jou voorstellen. Zie hieronder het verhaal van onze specialisten.

 

Bart Hagendoorn van Hagendoorn Bouwprojecten en Loodgieters 

In Hilversum en omstreken is Hagendoorn Bouwprojecten en Loodgieters inmiddels een bekende naam. Wij staan garant voor kwaliteit en service en denken mee met de klant.

Door de kleine opzet van het bedrijf heeft u persoonlijk contact met mij. Ik ben al 26 jaar werkzaam in de bouw, waarvan het grootste deel als loodgieter/installateur. 

Van badkamer tot cv-ketel, van wc tot dakgoot, voor alle voorkomende loodgieters, dak en verwarmingswerkzaamheden in en om uw pand bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds het vestigen van Warmteservice in Hilversum 22 jaar geleden hebben wij een goede relatie.

Kluscontact is een mooi medium waarbij de consument in contact komt met een vakman in de buurt. Doordat wij lokaal werken kunnen we vaak snel anticiperen op storingen in de regio.

Door de samenwerking met verschillende vakmannen voor bijvoorbeeld timmer- en tegelwerk verzorgen wij ook kleine verbouwingen en renovaties. Alles vanuit het oogpunt om de klant te ontzorgen.

Denkt u er aan om uw ketel te vervangen, een nieuwe toilet of badkamer aan te schaffen? Plaats uw klus op Kluscontact.nl. 

Tot ziens bij Hagendoorn Bouwprojecten, kwaliteit zonder zorgen

Met vriendelijke groet,

Bart Hagendoorn

 

Wilco van Woudenberg van Van Woudenberg montage 

Mijn naam is Wilco van Woudenberg en ik ben eigenaar van Van Woudenberg Montage uit Doorn.

De opzet van Kluscontact.nl vind ik erg professioneel en prettig werken. Ik zit niet aan een contract vast met hoge lasten, maar kan gewoon op veel mooie klussen reageren en een persoonlijk prijsvoorstel voor de klant maken. Daarbij is de klant verzekerd dat er een vakman over de vloer komt.

Op deze manier krijgt de klant gegarandeerd een vakkundige installateur en goed werk.

Van Woudenberg Montage is een allround loodgietersbedrijf dat zich voornamelijk richt op de consumentenmarkt. U kunt ons inschakelen voor de aanleg of vervanging van: waterleiding, gasleidingen, afvoerleidingen, riolering, aanleg van de centrale verwarming, cv-onderhoud, badkamers, dakbedekkingen en zinkwerk. Kortom, bent u toe aan een compleet nieuwe badkamer/nieuwe cv-ketel of dakbedekking dan bent u bij Van Woudenberg Montage aan het juiste adres! Wij zijn een zeer flexibel en meedenkend bedrijf dat alleen tevreden is, als de klant tevreden is.

Met vriendelijke groet,

Van Woudenberg Montage (Goed Duurzaam Vakkundig).

 

 

Henk Vos van VES 

Mijn naam is Henk Vos van VES (VES Energie Solutions) uit Dongen. Ik ben erg blij met het initiatief Kluscontact.nl. Door dit initiatief is de consument verzekerd van kwalitatief hoogwaardige materialen (Warmteservice) en echte specialisten (Kluscontact.nl). Daarbij krijgen vakmensen de gelegenheid om werk te genereren. 

VES is een veelzijdig ontwerp-, advies en installatiebedrijf op het gebied van installatietechniek.

Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies én uitvoering van technische installaties, begeleiding van installatiewerkzaamheden voor én tijdens het bouwproces en voor energiebesparingsadvies. Alle vakbekwaamheidscertificaten heb ik in mijn bezit.

Wij verzorgen complete woonhuisinstallaties op gebied van verwarming, water, gas, ventilatie en airconditioning. Duurzame installaties, cv-ketels installeren en het aanleggen van vloerverwarming zijn onze specialiteiten. Ons doel: wij willen dat de klant precies krijgt wat hij in gedachten heeft. En niet onbelangrijk… Afspraak is afspraak! 

Ik kom graag bij je langs voor jouw klus! 

Groeten, 

Henk Vos van VES (VES Energie Solutions)